Brainstormen en overleggen

Soms lang, soms kort maar we komen er altijd uit!

Ontwerpen en
tekenen

Kladblok of geheel 3D uitgewerkt plan, het kan allemaal.

Maken, maken, maken!!

Wij duiken onze moderne werkplaats in en komen er pas weer uit als de klant blij is.

Dit is BOOST

Boost Builders is een middelgrote interieur -en decorbouwer uit Utrecht, en gespecialiseerd in het maken van interieurs en decors voor veel uiteenlopende projecten zoals, horeca, musea, kantoren en woonhuizen voor zowel particulier als de zakelijke markt.

Voor de zakelijke markt:
Werken wij samen met ontwerpbureau’s, stylisten, architecten en reclamebureaus. Hierbij werken wij vaak vanuit een uitgewerkt concept of ontwerp, wat vervolgens door ons technisch en in 3D vertaald wordt en waarbij we van begin tot eind de realisatie op ons nemen. Dit gaat bijvoorbeeld om: balies, barren, banken, room dividers, vitrines, installaties, kasten op maat en koffie meubels.

Voor particulieren:
Vaak ontwerpen wij in samenwerking met de klant. De klant komt met ideeën en inspiratie welke wij vervolgens uitwerken tot een 3D ontwerp en waarbij we advies geven over het gebruik van materialen en technieken. Zo komen we altijd uit op een ontwerp wat bij u past! Ook hierbij kunnen wij de hele realisatie op ons nemen.
Voorbeelden van wat we veel bouwen zijn: keukens, inbouwkasten, garderobekasten, kasten op maat, woonkamer meubels en badkamermeubels.

Heb je een goed idee of project in gedachten? Wij denken graag met je mee!